Lakkfeber - Vakre negler

Spraytan
OBS! Vi tilbyr ikke denne behandlingen pr dags dato.

Hel kropp inkl ansikt: kr 450
Overkropp/underkropp: kr 290

Hva er spraytan?
Spraytan er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler. En spraytan kan gjøres enten manuelt eller automatisk i et kabinett, men manuell spray tan ser generelt mer naturlig ut da terapeuten har mulighet til å variere graden av brunfarge på forskjellige kroppsdeler (fks en lysere brunfarge på underarmen og en mørkere brunfarge på skuldre og bryst) slik resultatet ville blitt hvis du hadde solet deg på vanlig måte.

Hvordan virker spraytan?
Den aktive ingrediensen i spray tan er Dihydroxyacetone (DHA), som er et helt ufarlig fargeløst sukker. DHA har vært brukt i over 40 år i kosmetiske produkter og er godkjent av Food & Drug Administration, samtidig som anerkjente hudleger i Norge har utalt at det er helt ufarlig. Når bruningsvæsken sprayes på huden oppstår det en naturlig kjemisk prosess der det øverste cellelaget på huden oksiderer, og det er dette som resulterer i en gylden og solbrun farge.

Jeg har hørt at spraytan ofte blir oransje. Stemmer dette?
Dessverre har noen billigere spraytanmerker (og uerfarne salonger) gitt bransjen et dårlig rykte; noen typer spraytansolution kan absolutt gi både en oransje, ujevn og flekkete brunfarge. MEN – vi har testet flere titalls spraytanmerker og har funnet vår favoritt, Vani-T, som gir en svært jevn og naturlig brunfarge helt uten oransje undertoner. Vi har i tillegg 7 forskjellige spraytan nyanser og er opptatt av å “matche” fargen vi bruker til vår kundes hudtype og hudtone slik at fargen ser naturlig ut. Med andre ord: absolutt ingen grunn til bekymring!

Hvor lenge holder fargen?
Fargen du får med vår spray tan varer i 5-10 dager – dette avhenger uansett av hudtype og før- og etterbehandling. Ved å følge våre før/etter spraytan rådøker du sjansen for at fargen varer lengst mulig. Et godt tips er å bruke en bodylotion som inneholder DHA etter behandlingen – dette vil kunne forlenge fargen med opptil flere dager.

Jeg skal i bryllup på lørdag. Når bør jeg spraye meg slik at fargen ser best mulig ut til bryllupet?
Fargen er finest etter 1-2 dager, så da anbefaler vi at du tar spraytan enten torsdag eller fredag!

Hvor ofte bør jeg spraye meg?
Behandlingen kan med fordel gjentas hver uke for at en jevn og vakker brunfarge skal vedvare. Det er viktig å peele/skrubbe kroppen mellom behandlingene, da dette gir et jevnt og mer langvarig resultat. Bruk av oljebaserte skrubber må brukes minimum to dager før behandling slik at oljen ikke blir en barriere mellom huden og sprayvæsken.

Selvbruningsprodukter kan lukte, lukter deres spraytan?
Våre spray tans inneholder botaniske ekstrakter som nøytraliserer lukt og du vil derfor ikke lukte “selvbruning” etter en spray tan hos oss.

Hva er aldersgrensen for å ta spraytan?
Aldersgrensen er 16 år, men hvis du er under 18 år må du ha med underskrift fra dine foresatte. Er du under 16 år må en av dine foresatte følge med til timen – de kan sitte i venterommet til du er ferdig, eller de kan bli med inn.

Jeg leser at produktene deres er økologiske og fri for parabener. Jeg sliter med allergier og reagerer på de fleste selvbruningsprodukter. Kommer jeg til å reagere på deres spraytan? 
Det er dessverre vanskelig for oss å forutsi om du kommer til å reagere på vår spraytan. Til nå har ingen av våre kunder rapportert at de reagerte på Vani-T spraytan og vi har svært positive erfaringer selv på kunder med svært sensitiv hud. MEN – det faktum at Vani-T er økologisk og parabenfri betyr dessverre ikke at du er garantert å unngå en reaksjon. Vår spraytan inneholder fks macadamiaolje (nøtteolje), og selv om denne ingrediensen i utgangspunktet er svært nærende for huden så kan kunder med nøtteallergi oppleve å få en allergisk reaksjon. Det er derfor viktig at du først konsulterer med lege.

Jeg har eksem. Blir resultatet skjoldete?
Du kan ta spraytan selv med eksem, men dessverre er det vanskelig å kunne forutsi hvordan resultatet blir da dette er avhengig av omfang og hvilke hudområder som er angrepet. Eksemområder er som oftest tørrere enn “normal” hud og vil derfor kunne trekke til seg mer farge. Dette kan gi et ujevnt resultat. Det er derfor viktig at du påfører fuktighetskrem på eksemet 1-2 timer før du tar spraytan slik at eksemhuden ikke er for tørr og ikke trekker til seg for mye farge.

Hva er fordelene med spraytan?
 • Bli raskt brun uten soling og skadelig UV-stråling
 • Få en gyldenbrun farge som ikke ser oransje ut
 • Brunfargen blir jevn, og du løper ikke samme risiko for skjolder som hvis du skulle prøve selvbruning hjemme
 • Vi bruker Vani-T Liquid Sun Velocity med kun NATURLIGE og ØKOLOGISKE ingredienser!
 • Er raskt absorbert og kan vaskes av innen 2 timer
 • Varer i opptil en uke!
 • Perfekt for deg som skal i bryllup, på fest eller en annen spesiell anledning og ønsker å se fresh og gyldenbrun ut
 • Bli brun året rundt!
 • Slipp å måtte bekymre deg for økt risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader

Hvordan forbereder jeg meg før en spray tan?
 • Voksing og barbering bør gjøres 24 timer før din spraytan slik at bronzeren ikke legger seg i porene og gir sorte prikker
 • Kom i eller ta med deg løse klær (fks joggebukse) slik at fargen ikke blir ujevn
 • Skrubb huden grundig samme dag eller dagen før for å fjerne døde hudceller. Fokuser på spesielt tørre områder som knær og albuer
 • Ikke bruk fuktighetskrem, parfyme eller dedorant dagen du skal spraye deg. Fargen trekker da ikke inn og fargen kan bli ujevn
 • Terapeuten vil påføre krem på de tørre områdene rett før din spraytan

Hva bør jeg helst gjøre/unngå etter en spray tan?
 • Ha helst på mørke, løstsittende klær i timene etterpå slik at bronzeren ikke farger over på lyst tøy. Unngå å ha på BH.
 • Vent minst 4 timer før du vasker huden, helst lenger. Dess lenger du lar fargen virke før du dusjer, dess mørkere blir den. Når du dusjer første gang vil du se bronzeren bli vasket bort – dette er helt normalt: det er ikke brunfargen, men kun bronzeren som blir borte
 • Ikke vask hendene i vann eller våt huden i timene etter behandlingen da dette kan påvirke utviklingen av din spray tan
 • Unngå å berøre huden din da fargen kan overføres ved berøring
 • Ikke sett deg direkte på lyse tekstiler før du har dusjet da bronzeren kan farge over
 • For at fargen skal holde seg lengst mulig bør du holde huden fuktig med oljefri fuktighetskrem. Du bør ikke bruke fuktighetskrem før første dusj.
 • Unngå lange bad og mye såpe. Tørk huden forsiktig etter bad – unngå å gni deg tørr.
 • Bading i salt og klorvann kan forkorte lengden på brunfargen og det kan også gjøre at fargen forsvinner ujevnt
 • For å bevare brunfargen anbefaler vi bruk av Vani-T Bronzing Custard for vedlikehold.


Website Builder drives av Vistaprint